Munkáim megtalálhatók az Egyesült Államoktól Oroszországig, Lengyelországtól Olaszországig.

Bár legnagyobb tapasztalataimat az élelmiszeriparban szereztem - ezen tevékenységi körbe tartozó cégek a legnagyobb megbízóim - , ugyanakkor az elkészülő munkák igen széles palettán mozognak. Nem csak termékcsomagolásokat készítek, hanem nyomdai munkákat tervezek és kivitelezek, vagy autókat, kamionokat is dekorálok.

Így igazán változatos munkát tekinthetek magaménak.

A grafikai szakmában eltelt évek nem csupán szakmai fejlődést, tapasztalatokat hoztak, de közben létrehoztam egy saját gépparkot is kültéri plakátnyomtatóval, digitális nyomtatóval, melyek lerövidítik az elkészülési időt, és segítenek a munkában.

Honlapomat a bemutatkozáson kívül annak is szentelem, hogy az egyes grafikai megbízások milyen előkészületeket igényelnek, illetve az egyes munkák hogyan alakulnak a grafikus szemével. A "Jó tudni" menüpont alatt olvashat a nyomdai előkészítésről, arculat tervezésről, honlap rendeléséről, illetve más, hasonlóan hasznos tudnivalókról. Ez főleg a Megrendelőknek lehet segítség, hogy hogyan is zajlik a tervezés, és mivel gyorsíthatják, segíthetik az egyes fázisok folyamatait.

Legyen szó tervezésről vagy kivitelezésről - a grafika minden terén állok Megbízóim rendelkezésére.

Kérjen árajánlatot és tartozzon Ön is az ügyfeleim közé!